VOW Mudrun - Zondag 7 April 2024

7e editie VOW Mudrun groot succes!

9/4/24

Ja inderdaad we hebben het geweldig getroffen met het weer afgelopen zondag, dat zal zeker bijgedragen hebben aan het succes van deze editie. Maar wat was het een geweldig evenement.

Na maanden voorbereiding is de commissie samen met vrijwilligers ruim voor Pasen begonnen met opbouwen. Uiteindelijk werden zondag ochtend vroeg de laatste piketjes in de grond geslagen en konden de deelnemers van start.

Dit jaar zijn er ruim 700 deelnemers gestart …en op een enkeling na allemaal gefinisht. De EHBO heeft gelukkig weinig in actie hoeven komen!

Nieuw dit jaar was de Ukkierun, een route van 1.7 kilometer voor de aller jongste deelnemers en hun ouders. Op initiatief van kinderdagverblijf het Kroontje hebben we deze toegevoegd. Wat ons betreft een blijvertje. Ook dit jaar hebben we weer een paar leuke nieuwe obstakels kunnen toevoegen. En hebben we de route veranderd, op deze manier kunnen we elk jaar iets nieuws toevoegen aan de Mud-run.

Uit het hele land komen complimenten binnen over ‘ons’ leuke en betaalbare evenement. En ‘ons’ is natuurlijk iedereen die dit mede mogelijk heeft gemaakt. Mooi dat de commissie de complimenten mag ontvangen. Maar zonder al die vrijwilligers, sponsoren, grondeigenaren, het kantine team, VOW en ga maar door is het onmogelijk om dit te organiseren. Daarvoor dan ook onze hartelijke dank! De complimenten zijn ook voor jullie allemaal!

Op naar de volgende editie waarschijnlijk weer op de 2e zondag van april 2025!

Loop jij mee op 7 april?

Koop nu je tickets