Nieuws

04-04-2019

startvak van 11.15u ook vol

Met nog ruim een week voor de Mudrun is er weer een startvak vol. En gezien de weersverwachting gaat het ook dit jaar weer goed komen. Vanavond gaan we alvast een paar obstakels klaar zetten om geplaatst te worden. We hoeven ons niet te vervelen de komende dagen.


26-03-2019

hoppa, alweer een startvak vol.

Met nog 2,5 week krijgt men er zin in met dit mooie weer. Ook het startvak van 12.30u zit inmiddels vol en de anderen schieten ook al op. Dus twijfel je nog, niet doen en schrijf je vlug in voor een van de andere tijdvakken. 


25-03-2019

voorbereidingen nu in volle gang

Met nog 20 dagen te gaan zijn we nu in volle gang met de voorbereidingen zoals je op de foto,s kunt zien. Wat we hier aan het maken zijn dat is nog een verassing en kunnen jullie over 20 dagen zelf bewonderen tijdens de MUDRUN.

Ook zijn de eerste obstakel onderdelen alweer verzameld zodat we volgende week al kunnen beginnen met opbouwen van de diverse hindernissen. Het zijn er toch zo'n dikke 30 en die moeten 14 april allemaal klaar zijn want, op die dag zelf hebben wij onze handen vol met het ontvangen, begeleiden, inschrijven en controleren van alle deelnemers, bezoekers en ZEKER niet vergeten al die vrijwilligers die ons ondersteunen met de MUDRUN.


23-03-2019

de medailles, bandjes en munten zijn binnen.

En jawel de medailles zijn binnen 50 kilogram prestatie metaal en we lichten een klein tipje van de sluier op zie foto maar je krijgt hem pas echt te zien op 14 April!
Wel kunnen we verklappen dat hij erg mooi is geworden en we er erg trots op zijn!

Meedoen en je hebt er 1 en daar ga je geen spijt van krijgen!

Met dit weer krijgen we er ook weer heel veel zin in en hopen jullie ook.

Nog niet ingeschreven doe dat dan snel daar de starttickets er erg snel doorheen gaan nu.

 

Dit jaar gaan we voor het eten en drinken met munten werken. Dit  is zodat de vrijwilligers in de kantine en de hamburgerkraam gemakkelijker en sneller

iedereen kunnen voorzien van hun nodige behoeften.

Ook de bandjes zijn weer binnen voor de startsloten en de garderobe.


13-03-2019

alweer een startvak vol

Met nog maar een paar weken te gaan kunnen we melden dat  er weer een startvak vol zit namelijk;

dat van 12.00u.

Ook de eerste obstakels zijn al gehaald en staan te wachten tot ze opgebouwd gaan worden.


10-03-2019

Voorbereidingen in volle gang

Nog 5 weken voor we gaan starten, tijd dus om op deze Mud weer zondag

de eerste obstakels bekend te maken. Zie daarvoor de obstakel pagina.

Inmiddels zijn we ook gestart met wat leuke dingen voor de aankleding van ons sportpark.

We starten op zondag 14 april met de eerste lopers om 10:00 uur.

We beginnen natuurlijk met een geweldige warming up op ons sportpark, welke weer verzorgd zal worden door onze vaste opwarmers: Souplesse uit Erp

Na de warming up gaat de run beginnen.

 


09-02-2019

startslot 11.00u is uitverkocht!!

Met nog 2 maanden te gaan is er alweer een startslot uitverkocht. En de anderen lopen ook goed. De meesten zullen wel druk bezig zijn met de voorbereidingen voor carnaval maar, wij denken alweer een paar weken verder. Binnenkort zullen we weer de obstakels bekend gaan maken en de planning maken voor het opbouwen daarvan. Water is er in ieder geval weer genoeg gevallen voor ons zodat we ook weer genoeg modder kunnen maken.


01-01-2019

Jeugd startsloten uitverkocht.

Allereerst iedereen nog de allerbeste wensen voor 2019 en dat het een jaar mag worden met goeie runs en véél modder. 

We beginnen het nieuwe jaar goed namelijk, dat de jeugd startsloten reeds vol zitten. Zijn nu flink aan het flyeren gegaan hier in de omgeving. De andere startsloten lopen ook al aardig vol dus schrijf je snel in want, dan weet je zeker dat je erbij bent. Er zijn weer wat veranderingen wat betrefd obstakels en indeling. Nu nog een regendans doen anders is er straks te weinig modder.

 

Grt de mudcrew


11-12-2018

nieuw spandoek voor souplesse.

Al jaren verzorgd sport & dans studio Souplesse de warming up bij onze VOW-Mudrun. Dus vandaar dat wij dachten daar wat meer aandacht aan te moeten geven en hebben een groot spandoek laten maken. We hopen dan ook dat ze nog jaren zorgen dat de spieren van onze deelnemers opgewarmt zijn voor de run.


15-11-2018

2e jeugdvak vol.

De jeugd heeft er zin in, nu is ook het 2e jeugdslot vol. En daarom hebben we besloten om het startvak van 12.15u om te zetten naar een jeugdslot t/m 12jr met begeleiding.


12-11-2018

startslot 12.15u wordt jeugdslot met begeleiding.

Beste MudRunnertjes,

De kindersloten zijn bijna uitverkocht, nog 3 vrije plekken te gaan in het startvak van 13:00 uur.

Let wel op dat dit de laatste start mogelijkheid is met alleen jeud t/m 12 jaar en begeleiding te lopen anders moet je starten met de starttijden vanaf 13 jaar.

Ben er dus snel bij en stel je startticket veilig vol = vol!

Een Mudgroet namens de organisatie.

Delen waarderen wij!


28-10-2018

Checken kleine route

Vandaag de kleine route gelopen, met een deel van de organisatie, om wat inspiraties op te doen. Om op de langste stukken, waar nog geen obstakels waren, er nog een paar bij te bedenken. Wij hebben veel inspiraties opgedaan en we gaan er wat nieuwe obstakels tussen plaatsen.


25-10-2018

Eerste tijdvak uitverkocht

De inschrijvingen lopen lekker binnen en kunnen inmiddels melden dat het eerste tijdvak vol zit. Namelijk het tijdvak van 12.45u dus, wacht niet te lang met inschrijven nu er nog volop keus is.


19-08-2018

Helpen bij de Buffelrun

Wij van VOW-MUDRUN waren weer de gelukkige vrijwilligers welke de garderobe voor het 2e jaar voor onze rekening hebben genomen.

Wat was het weer leuk om te doen, al die enthousiaste deelnemers welke, vol adrenaline, voor het vertrek hun tas komen inleveren (en door de spanning ook wel eens vergeten dat je geen mobiele telefoon nodig hebt en dus de tas nog een keer terug willen), met liefde en plezier pakken we hem weer voor de deelnemers. En dan als ze terugkomen voldaan en erg gelukkig met meer dan lof over de run vertellen en wachten op hun tas.

We hopen dat de wachttijden minimaal waren want, dat was onze insteek, en zien jullie natuurlijk allemaal gráág terug tijdens de VOW MudRun in Zijtaart op 14 april 2019 waar de inschrijvingen ook al voor gestart zijn.


18-08-2018

Helpen bij de Family color run

Onze flyer is in ieder geval uitgedeeld aan alle 1750 deelnemers en morgen staan we er weer. En enkele van ons buffelen morgen ook mee.

Vandaag onze nieuwe shirtjes en petjes in gebruik genomen.

Vandaag waren we aanwezig in de garderobe van onze collega’s van de Buffelrun in Boerdonk. Een op en top evenement wat ze daar organiseren met weer veel blije gezichten en reacties van de deelnemers. Ook erg leuk om onze garderobe bandjes van de mudrun 2018 terug te zien!

Een eigen shirt en pet voor alle VOW-MUDRUN organisatoren, weer netjes afgewerkt door Van De Burgt Shirtbedrukken!

De Mud groeten vanuit de MUDCREW


15-08-2018

Gisterenavond samen gekomen om naar de nieuwe gedrukte flyer te kijken en ons alvast te beraden hoe we de huidige droogte gaan omzetten naar MUD,. Dit alles omdat we in 2019 nog meer MUD willen dan we in 2018 hadden. Een grote uitdaging voor het team met zo’n zomer maar, we hopen natuurlijk op betere tijden zodat we ook een beetje geholpen gaan worden door moeder natuur om bergen MUD te produceren. Helpt moeder natuur niet dan zorgen we natuurlijk voor een oplossing.

Wij hebben er in ieder geval zin in om voor iedereen weer een mooie run uit te zetten met veel, héél veel MUD.

Komend weekend staan we in de garderobe van onze vrienden van de Buffelrun en krijgen alle (bijna 4000) deelnemers een flyer van onze MUDRUn. Wil je verzekerd zijn van een startplek in onze aantrekkelijke MUDRUN, reserveer hem dan NU!!!

De MUDCREW


25-07-18 verkoop tickets gestart

De verkoop van de starttickets is weer van start gegaan. Dit is voor ons ook weer even spannend want, dit doen we nu digitaal. Wat ons, als het goed is, weer wat tijd en veel mail scheelt. Er zitten dan wel wat uurtjes vooraf met inrichten, aanpassen en testen van de site, mail en betalingen in maar, nu moet het goed gaan. Mocht u onverhoopt ergens tegen aan lopen, tips of opmerkingen kunt u altijd kwijt op ons contactformulier 


nieuwe leden organisatie

Afgelopen jaar hebben we afscheid genomen van Dorien van de Lockand, dit jaar hebben we er drie organisatoren bij namelijk; Marsha Vervoort, Marco van Lankvelt en Toine Cissen. Allemaal van harte welkom in ons team.startsloten 2018 lopen goed vol!!


voorbereidingen al in volle gang.

Voor sommigen is het afval maar, wij als organisatie zien hier weer mooie obstakels in. Dus ook deze kom je tegen in de MUDRUN.