VOW-MUDNIEUWS!!!!

23-03-2023

STARTVAKKEN UITVERKOCHT!!!

Yeeaahh, alweer zijn er startvakken uitverkocht. Dat is voor ons als organisatie toch weer een fijn gevoel, dat er weer voldoende animo is om met onze          VOW-Mudrun mee te doen. Zaterdag aanstaande gaan we beginnen met de opbouw van de eerste obstakels. En voor de trouwe bezoekers van onze run is        er dit jaar een extra verrassing maar, dat merken jullie vanzelf. Wij hebben er zin in en hopen jullie ook. Tot 2 April of de komende week als je nog wat mee wilt helpen opbouwen. 


12-03-2023

NOG 3 WEKEN!!!

Sorry voor het weinige nieuws rondom de Mudrun!!! Had eigenlijk al de foto van de officiele ondertekening voor de Stichting willen plaatsen maar, het laat nog even op zich wachten. Nietemin zijn we in volle gang (lees eindsprint) voor 2 april. Inmiddels zijn de eerste startvakken al uitverkocht dus, wees er snel bij voor de laatste tickets,


25-10-2023

De voorbereidingen Mudrun 2023 zijn weer begonnen!!

Het lijkt misschien nog ver weg maar, achter de schermen zijn we alweer druk bezig met editie nr. 6 in 2023. We hebben afscheid genomen van een paar vrijwilligers van het eerste uur en gelukkig ook het team kunnen versterken met 4 nieuwe leden.

Ook zijn we om organisatorische redenen overgegaan in stichting VOW-Mudrun. De flyers zijn weer uitgedeeld bij de Buffelrun en onlangs de route weer nagelopen voor onze Mudrun. 


11-04-2022

Jubileum editie 2022 geslaagd!!!!

Eindelijk na 3 jaar mochten we weer starten met de VOW Mudrun en kunnen we met trots terug kijken op een zeer geslaagde 5e editie van de VOW Mudrun !

Deze geslaagde dag werd mogelijk gemaakt door al onze sponsoren, begunstigers, grond eigenaren, hard werkende vrijwilligers, begeleiders, deelnemers en alle andere belangstellenden.

Bedankt voor alles, namens de organisatie van de VOW Mudrun, zonder jullie was het niet gelukt om deze Mudrun te organiseren.

Wij hopen dat jullie net zo hebben genoten als ons en zien jullie graag allen terug bij de 6e Editie van VOW Mudrun!

 

BEDANKT

Organisatie  VOW Mudrun

(Marco, Alco, John, Jeroen, Harm, Rob, Pieter Jan, Mia, Pieter, Toine, Marsha )


09-04-2022

BELANGRIJK, BELANGRIJK, BELANGRIJK, BELANGRIJK!!!

De temperatuur zal morgen helaas niet zomers zijn waardoor het belangrijk is voor groot en klein je GOED  aan te kleden voor de Mudrun.

Zorg dat je laagjes kleding draagt. Dit isoleerd de warmte wanneer je nat wordt.

Maak gebruik van Lycra kleding (sportkleding). Deze stof droogt het snelste. Katoen houd water veel langer vast en isoleerd minder goed.

Zorg dat je in beweging blijft, je lichaam wordt dan warm en houd deze vast door meerdere lagen kleding. Ook al is je kleding nat geworden.

Maak na de Mudrun gebruik van de warme douche en zorg voor warme kleding na het douchen. Heb respect voor onze organisatie en vereniging en laat de douches schoon achter.

Ook hebben we de route her en der wat aangepast zodat je niet meteen aan het begin van de Mudrun helemaal nat bent. Ook kun je je melden met een van de vrijwilligers die overal langs het parcours staan. Op de route staan diverse drinkposten en vrijwilligers van de EHBO.

Dan hopen we een gezellige en warme sfeer te hebben op ons horecaplein om met zijn alle nog even na te genieten van een geweldige Mudrun. MUD is er in ieder geval genoeg hebben we gemerkt de afgelopen dagen tijdens het opbouwen.

 

TOT MORGEN ALLEMAAL Namens de MUDCREW!!!


10-02-2022

Bierdopjes actie.

Grenzen verleggen, uitdagingen aangaan is ook iets wat we met de MudRun doen. Naast de MudRun ook nog een andere leuke uitdaging in het weekend van 2-3 juli. Op weg om een wereldrecord te vebreken.

Jullie MudRunners kunnen ook hier een dopje aan bijdragen!! Spaar vanaf nu bierdorpjes (kroonkurken) en breng ze mee op 10 april en lever ze dan bij ons in. Op het terrein zullen bakken staan waar je ze in kunt deponeren en de dopjes zullen verdeeld worden onder alle teams van de 24 uur van Zijtaart.

PS: Ticketverkoop gaat erg hard, dus zorg dat je je startbewijs hebt om deel te kunnen nemen aan de 5th Edithion MudRun.


04-04-2022

Vrijwilligers gezocht!!!

Om alles in goede banen te leiden, zijn we op zoek naar mensen die graag een steentje bij willen dragen aan onze Mudrun. Denk bijvoorbeeld aan het mee op- en/of afbouwen van obstakels in de week ervoor en/of na. Maar ook tijdens de Mudrun zoeken we nog enthousiaste vrijwilligers die toezicht willen houden bij de obstakels. Interesse, meld je dan aan via het Contactformulier of spreek een van onze commissieleden aan. Ook zij we op zoek naar nieuwe commissieleden dus, heb je zin om onze Mudrun mee te organiseren, laat het dan aan ons weten.


03-04-2022

80% van de tickets verkocht

Voorbereidingen zijn in volle gang en met de huidige gang van zaken hebben we er alle vertrouwen in dat we de startvakken op 10 april2022 werkelijk mogen gaan vullen!! Wij zijn daar als commissie erg blij mee!!! Vandaag hebben alle deelnemers welke al een ticket hadden gekocht voor onze Mudrun van 2020/2021 een nieuw startbewijs gekregen als het goed is. Bewaar deze dus goed, die ga je nodig hebben dit jaar. Nog geen ticket voor ons eerste lustrum editie? Ga dan snel naar de ticket pagina om je in te schrijven. Inmiddels is al 80% van de tickets verkocht dus wees snel!!


02-02-2022

Nieuwe medailles zijn klaar

De medailles zijn weer klaar voor de Mudrun nr 5 op 10 april 2022, ons eerste lustrum! Geweldig zoals er door een groep dames gewerkt is om de medailles weer up to date te krijgen.

HEEL erg bedankt hiervoor:

Riek vd Tilaart, Anja v Boxmeer,

Annie v Sleuwen, Dianne Brugmans,

Dorethe vd Ven, Fien Coppens,

Maria Cissen, Monique Bekkers,

Monique de Wit, Paula v Lankvelt en Ilse vd Hurk. 


06-10-2021

Nieuwe ticketshop Twelve Ticketing

Dit jaar hebben we een nieuwe ticketshop. Voor diegene die al een kaart voor onze VOW Mudrun gekocht hebben zal dit betekenen dat zij tezijnertijd een nieuw startbewijs gemaild zullen krijgen.

DUS DE OUDE KAARTEN VERVALLEN DAARDOOR MAAR, BEWAAR DEZE VOOR DE ZEKERHEID TOCH MAAR.

Hierover zullen de deelnemers nog een mail krijgen met uitleg.

 

Grt Mudcrew


29-09-2021

Wist U dat,......

Wisten jullie dat;

- Wij al volop bezig zijn met de organisatie van de 5e MudRun.              - Wij hebben er 2 jaar op moeten wachten maar verwachten dat we hem   nu toch echt door kunnen laten gaan.
- Er al volop starttickets verkocht worden en verwachten dit jaar   uitverkocht te raken. Bestel dus nu snel je startticket om jouw beste tijd   nog te selecteren.

- Wij al 2 jaar nieuwe obstakels aan het maken zijn welke wij graag 10 april aan jullie willen tonen en                                 welke jullie dan ook kunnen gaan ervaren.
- Wij de 5e VOW- MudRun editie gaan organiseren en de voetbalvereniging in 2022 75 jaar bestaat?                                     In het hemelvaartweekend vanaf 26 mei er weer diverse festiviteiten zijn.                                                                                  - Wij zitten dus met de MudRun in het voorprogramma.
- Wij ook dit jaar weer veel vrijwilligers nodig hebben om deze mooie run door te laten gaan.                                                 Wil je niet mee lopen maar wel mee helpen dan horen we het graag via info@vow-mudrun.nl
- Wij jullie allemaal weer graag zien deelnemen en ook weer graag terugzien op de afterparty.
- Wij het lief vinden als jullie dit bericht delen :-).                                                                                                                         -Wij er gruwelijk veul zin in hebbe en hopen jullie te zien op 10 April 2022 editie nr 5.

Mud groeten van de Mud-crew


24-09-2021

I.v.m. Covid-19 wordt onze MUDRUN  2021 dit jaar gecanceld

Beste MudRunners,

Wij als MudRun commissie betreuren het enorm dit nieuws te moeten sturen maar helaas moeten we mededelen dat we ook in 2021 geen VOW MudRun kunnen organiseren. Met pijn in ons organiserend hart zijn wij hiertoe genoodzaakt. 

De huidige maatregelen geven ons te weinig vertrouwen dat we 11 april onze MudRun kunnen organiseren. Dit besluit moeten we nu nemen om niet net als afgelopen jaar flinke 

kosten te moeten maken om het evenement door te laten gaan en het later misschien toch weer af te moeten lassen. Kosten welke we tot nu toe hebben moeten maken voor de 2021 MudRun vallen nog enigszins mee maar, we moeten nu beslissingen nemen en daar zijn flinke kosten mee gemoeid. De huidige ontwikkelingen geven ons niet het vertrouwen dat we de vergunning voor dit jaar rond gaan krijgen wat cruciaal is voor het organiseren van zo'n evenement. 

Wij als commissie gaan ervan uit dat we volgend jaar wel een MudRun kunnen organiseren en dat zal zijn op zondag 10 april 2022 dus, zullen de reeds gekochte tickets overgezet worden naar deze datum. We hopen jullie dan ook allemaal weer te zien op zondag 10 april 2022 dus, zet deze datum alvast in je agenda en dat jullie begrip hebben voor ons besluit wat voor ons erg zwaar was om te nemen.

Groetjes VOW MudRun commissie
Alco, Mia, Jeroen, Nicole, Harm, Marsha, Rob, Marco, Toine, Pieter-Jan, John


24-09-2020

Voorbereidingen voor Mudrun 2021 toch gestart!

Beste MudRunners,

In tijd van onzekerheid wat we wel en niet mogen willen we toch met jullie delen dat we de voorbereidingen gewoon opstarten voor de VOW MudRun van 2021 welke we gepland hebben op 11 april. We hebben natuurlijk ook niet stil gezeten en hebben al wel diverse leuke nieuwe obstakels kunnen bouwen buiten de nieuwe welke al gepland waren voor de editie van 2020. We hopen dat de editie van 2021 gewoon door kan gaan daar wij er wel zin in hebben om weer een mooi parcours op te zetten voor jullie.

We houden jullie ook op de hoogte via onze social media Instagram en Facebook en natuurlijk hier.

Een Mudgroet namens de VOW MudRun commissie.


19-03-2020

MUDRUN 2020 AFGELAST!

Tot onze GROTE spijt moeten wij jullie mededelen dat de VOW-Mudrun op 13 april 2020 niet door kan gaan. De situatie rondom het coronavirus maakt dat wij genoodzaakt zijn onze 5e editie niet door te laten gaan. Wij willen onze deelnemers en vrijwilligers niet in gevaar brengen. Verplaatsen naar een andere datum later dit jaar was geen optie aangezien we dan te kort op de volgende editie zitten en dus dan alweer bezig moeten zijn met de voorbereidingen met de VOW-Mudrun van 2021.

We hebben ons best gedaan om voor alle deelnemers een goede oplossing te bedenken.
De tickets die iedereen al gekocht heeft blijven staan voor volgend jaar, dit startbewijs BLIJFT DUS GELDIG voor de

VOW-Mudrun op 11 april 2021 en wij zouden het geweldig vinden om jullie dan te mogen ontvangen. Ook voor de jeugdigen van 11 dit jaar blijft het ticket geldig, ook al zijn ze volgend jaar 12 en zouden ze dan een volwassen ticket moeten kopen. Je bent dus, als je het ticket laat staan, goedkoper uit.
Ook voor diegene die een shirt besteld hebben, die bestelling blijft staan naar volgend jaar.

Ondanks dat wij al de nodige kosten hebben gemaakt komt ook een mogelijkheid je geld voor het ticket terug te krijgen.

Dit zal dan exclusief de servicekosten zijn. De service kosten komen niet ten goede van de club maar, zijn de kosten die afgedragen worden aan de online ticketservice. Ook de kosten voor de bestelde shirts kunnen terug ontvangen worden.

Hierover volgt later meer want, achter de schermen moeten we daarvoor nog het een en ander regelen. Wanneer dit zo ver is ontvangen jullie hier bericht over. Dus houd onze site of facebook in de gaten

Wij als organisatie vinden het heel spijtig dat het evenement niet door kan gaan maar, hopen op begrip hiervoor. Ondanks alles gaan we toch door met de nieuw te bouwen obstakels, moet immers toch gebeuren  en deze kunnen maar klaar zijn.

Wel zouden we het geweldig vinden om jullie op 11 april 2021te verwelkomen op onze 5e editie van de VOW-Mudrun in Zijtaart want, dan beloven we er weer een mooie run van te maken.

IEDEREEN DIE ZICH, OF IETS, BESCHIKBAAR HEEFT GESTELD OF GESPONSORD; HEEL HARTELIJK BEDANKT EN HOPELIJK DAT WE VOLGEND JAAR WEER VAN JULLIE GEBRUIK MOGEN MAKEN.


08-03-2020

Alle familievakken uitverkocht!

En inmiddels ruim een maand voor de start van de 5e VOW MudRun zijn de tickets in de familievakken uitverkocht 💪. in totaal 500 tickets verkocht in deze vakken en daar zijn we super trots op.

We hebben nog wel tickets voor de snelle en gezellige lopers maar deze gaan op dit moment ook erg snel, iedereen wil natuurlijk onze mooie jubileum medaille 👊.

Dus bestel nu je tickets via de starttickets-t-shirt pagina!


21-12-2019

Alweer bijna kerst

Nog niets voor onder de kerstboom? Denk dan is aan een startticket voor de MudRun editie 5 13-04-2020. Een mooie gebaar om al actief bezig te zijn en de eindejaars kilo's eraf te lopen.

De startsloten lopen erg snel vol op dit moment dus ben er snel bij en bestel je starttickets.

Daarnaast willen we namens de organisatie iedereen fijne kerstdagen toewensen en een super sportief met veel MUD 2020!

ps: Je kunt ook nog stemmen op onze run: https://obstakels.com/stemmen/


06-10-2019

Eerste startvak is uitverkocht!!

Jawel, met trots kunnen we melden dat het eerste startvak nu officieel is

Een startvak vol Vorstenbosche boys en girls die op 2e Paasdag onze VOW- MUDRUN komen trotseren. Afgelopen jaren hebben we al verscheidene van hun mogen verwelkomen. Maar een heel startvak vol is toch wel heel bijzonder. Waar een klein dorp groot in kan zijn. Bedankt hiervoor en tot 13 April hier in Zijtaart.

De verkoop gaat deze editie in een rap tempo. Dus wil je meedoen, wacht dan niet te lang! Nu kun je nog jouw starttijd bepalen en aarzel niet want, VOL IS VOL!!!

Gegroet namens de Mudclub


24-08-2019

Trots op onze deelnemers

Trots zijn we met de commissie omdat, we na een week al de eerste 20% van de start tickets verkocht hebben. Met name de familievakken lopen erg hard en dat is goed om te zien. Uiteindelijk duurt het nog even voor de VOW MudRun gaat starten maar, mensen hebben er toch al zin in en willen verzekerd zijn van een ticket voor de 5e VOW MudRun.

Dus bestel nu snel je startticket(s), nu zijn er nog genoeg starttijden waar je uit kunt kiezen.

Een vriendelijke Mudgroet namens de organisatie


12-08-2019

Vakanties weer voorbij dus, beginnen we weer met de eerste voorbereidingen voor onze jubileum editie nr 5

Aankomend weekend staan wij als organisatie weer in de garderobe van de Buffelrun in Boerdonk. Tijdens de Buffelrun zullen we natuurlijk ook weer flyeren.

Op dit moment zijn we druk bezig met de inrichting van onze nieuwe webwinkel waarmee de starttickets aangekocht kunnen gaan worden. Dit gaat weer anders worden dan afgelopen jaar en iedereen krijgt zijn eigen persoonlijke E-ticket. Met barcode en vermelding van eventueel besteld MUDRUN t-shirt, zodat bij aanmelding deze gescand kan worden. Weer een stap professioneler, vlugger en makkelijker.

We verwachten aankomende donderdag open te gaan dus, houd onze FB pagina in de gaten. Alle oud deelnemers zullen daar nog een mailing over ontvangen.

Een Mudgroet namens de organisatie.


04-04-2019

startvak van 11.15u ook vol

Met nog ruim een week voor de Mudrun is er weer een startvak vol. En gezien de weersverwachting gaat het ook dit jaar weer goed komen. Vanavond gaan we alvast een paar obstakels klaar zetten om geplaatst te worden. We hoeven ons niet te vervelen de komende dagen.


26-03-2019

hoppa, alweer een startvak vol.

Met nog 2,5 week krijgt men er zin in met dit mooie weer. Ook het startvak van 12.30u zit inmiddels vol en de anderen schieten ook al op. Dus twijfel je nog, niet doen en schrijf je vlug in voor een van de andere tijdvakken. 


25-03-2019

voorbereidingen nu in volle gang

Met nog 20 dagen te gaan zijn we nu in volle gang met de voorbereidingen zoals je op de foto,s kunt zien. Wat we hier aan het maken zijn dat is nog een verassing en kunnen jullie over 20 dagen zelf bewonderen tijdens de MUDRUN.

Ook zijn de eerste obstakel onderdelen alweer verzameld zodat we volgende week al kunnen beginnen met opbouwen van de diverse hindernissen. Het zijn er toch zo'n dikke 30 en die moeten 14 april allemaal klaar zijn want, op die dag zelf hebben wij onze handen vol met het ontvangen, begeleiden, inschrijven en controleren van alle deelnemers, bezoekers en ZEKER niet vergeten al die vrijwilligers die ons ondersteunen met de MUDRUN.


23-03-2019

de medailles, bandjes en munten zijn binnen.

En jawel de medailles zijn binnen 50 kilogram prestatie metaal en we lichten een klein tipje van de sluier op zie foto maar je krijgt hem pas echt te zien op 14 April!
Wel kunnen we verklappen dat hij erg mooi is geworden en we er erg trots op zijn!

Meedoen en je hebt er 1 en daar ga je geen spijt van krijgen!

Met dit weer krijgen we er ook weer heel veel zin in en hopen jullie ook.

Nog niet ingeschreven doe dat dan snel daar de starttickets er erg snel doorheen gaan nu.

 

Dit jaar gaan we voor het eten en drinken met munten werken. Dit  is zodat de vrijwilligers in de kantine en de hamburgerkraam gemakkelijker en sneller

iedereen kunnen voorzien van hun nodige behoeften.

Ook de bandjes zijn weer binnen voor de startsloten en de garderobe.


13-03-2019

alweer een startvak vol

Met nog maar een paar weken te gaan kunnen we melden dat  er weer een startvak vol zit namelijk;

dat van 12.00u.

Ook de eerste obstakels zijn al gehaald en staan te wachten tot ze opgebouwd gaan worden.


10-03-2019

Voorbereidingen in volle gang

Nog 5 weken voor we gaan starten, tijd dus om op deze Mud weer zondag

de eerste obstakels bekend te maken. Zie daarvoor de obstakel pagina.

Inmiddels zijn we ook gestart met wat leuke dingen voor de aankleding van ons sportpark.

We starten op zondag 14 april met de eerste lopers om 10:00 uur.

We beginnen natuurlijk met een geweldige warming up op ons sportpark, welke weer verzorgd zal worden door onze vaste opwarmers: Souplesse uit Erp

Na de warming up gaat de run beginnen.

 


09-02-2019

startslot 11.00u is uitverkocht!!

Met nog 2 maanden te gaan is er alweer een startslot uitverkocht. En de anderen lopen ook goed. De meesten zullen wel druk bezig zijn met de voorbereidingen voor carnaval maar, wij denken alweer een paar weken verder. Binnenkort zullen we weer de obstakels bekend gaan maken en de planning maken voor het opbouwen daarvan. Water is er in ieder geval weer genoeg gevallen voor ons zodat we ook weer genoeg modder kunnen maken.


01-01-2019

Jeugd startsloten uitverkocht.

Allereerst iedereen nog de allerbeste wensen voor 2019 en dat het een jaar mag worden met goeie runs en véél modder. 

We beginnen het nieuwe jaar goed namelijk, dat de jeugd startsloten reeds vol zitten. Zijn nu flink aan het flyeren gegaan hier in de omgeving. De andere startsloten lopen ook al aardig vol dus schrijf je snel in want, dan weet je zeker dat je erbij bent. Er zijn weer wat veranderingen wat betrefd obstakels en indeling. Nu nog een regendans doen anders is er straks te weinig modder.

 

Grt de mudcrew


11-12-2018

nieuw spandoek voor souplesse.

Al jaren verzorgd sport & dans studio Souplesse de warming up bij onze VOW-Mudrun. Dus vandaar dat wij dachten daar wat meer aandacht aan te moeten geven en hebben een groot spandoek laten maken. We hopen dan ook dat ze nog jaren zorgen dat de spieren van onze deelnemers opgewarmt zijn voor de run.


15-11-2018

2e jeugdvak vol.

De jeugd heeft er zin in, nu is ook het 2e jeugdslot vol. En daarom hebben we besloten om het startvak van 12.15u om te zetten naar een jeugdslot t/m 12jr met begeleiding.


12-11-2018

startslot 12.15u wordt jeugdslot met begeleiding.

Beste MudRunnertjes,

De kindersloten zijn bijna uitverkocht, nog 3 vrije plekken te gaan in het startvak van 13:00 uur.

Let wel op dat dit de laatste start mogelijkheid is met alleen jeud t/m 12 jaar en begeleiding te lopen anders moet je starten met de starttijden vanaf 13 jaar.

Ben er dus snel bij en stel je startticket veilig vol = vol!

Een Mudgroet namens de organisatie.

Delen waarderen wij!


28-10-2018

Checken kleine route

Vandaag de kleine route gelopen, met een deel van de organisatie, om wat inspiraties op te doen. Om op de langste stukken, waar nog geen obstakels waren, er nog een paar bij te bedenken. Wij hebben veel inspiraties opgedaan en we gaan er wat nieuwe obstakels tussen plaatsen.


25-10-2018

Eerste tijdvak uitverkocht

De inschrijvingen lopen lekker binnen en kunnen inmiddels melden dat het eerste tijdvak vol zit. Namelijk het tijdvak van 12.45u dus, wacht niet te lang met inschrijven nu er nog volop keus is.


19-08-2018

Helpen bij de Buffelrun

Wij van VOW-MUDRUN waren weer de gelukkige vrijwilligers welke de garderobe voor het 2e jaar voor onze rekening hebben genomen.

Wat was het weer leuk om te doen, al die enthousiaste deelnemers welke, vol adrenaline, voor het vertrek hun tas komen inleveren (en door de spanning ook wel eens vergeten dat je geen mobiele telefoon nodig hebt en dus de tas nog een keer terug willen), met liefde en plezier pakken we hem weer voor de deelnemers. En dan als ze terugkomen voldaan en erg gelukkig met meer dan lof over de run vertellen en wachten op hun tas.

We hopen dat de wachttijden minimaal waren want, dat was onze insteek, en zien jullie natuurlijk allemaal gráág terug tijdens de VOW MudRun in Zijtaart op 14 april 2019 waar de inschrijvingen ook al voor gestart zijn.


18-08-2018

Helpen bij de Family color run

Onze flyer is in ieder geval uitgedeeld aan alle 1750 deelnemers en morgen staan we er weer. En enkele van ons buffelen morgen ook mee.

Vandaag onze nieuwe shirtjes en petjes in gebruik genomen.

Vandaag waren we aanwezig in de garderobe van onze collega’s van de Buffelrun in Boerdonk. Een op en top evenement wat ze daar organiseren met weer veel blije gezichten en reacties van de deelnemers. Ook erg leuk om onze garderobe bandjes van de mudrun 2018 terug te zien!

Een eigen shirt en pet voor alle VOW-MUDRUN organisatoren, weer netjes afgewerkt door Van De Burgt Shirtbedrukken!

De Mud groeten vanuit de MUDCREW


15-08-2018

Gisterenavond samen gekomen om naar de nieuwe gedrukte flyer te kijken en ons alvast te beraden hoe we de huidige droogte gaan omzetten naar MUD,. Dit alles omdat we in 2019 nog meer MUD willen dan we in 2018 hadden. Een grote uitdaging voor het team met zo’n zomer maar, we hopen natuurlijk op betere tijden zodat we ook een beetje geholpen gaan worden door moeder natuur om bergen MUD te produceren. Helpt moeder natuur niet dan zorgen we natuurlijk voor een oplossing.

Wij hebben er in ieder geval zin in om voor iedereen weer een mooie run uit te zetten met veel, héél veel MUD.

Komend weekend staan we in de garderobe van onze vrienden van de Buffelrun en krijgen alle (bijna 4000) deelnemers een flyer van onze MUDRUn. Wil je verzekerd zijn van een startplek in onze aantrekkelijke MUDRUN, reserveer hem dan NU!!!

De MUDCREW


25-07-18 verkoop tickets gestart

De verkoop van de starttickets is weer van start gegaan. Dit is voor ons ook weer even spannend want, dit doen we nu digitaal. Wat ons, als het goed is, weer wat tijd en veel mail scheelt. Er zitten dan wel wat uurtjes vooraf met inrichten, aanpassen en testen van de site, mail en betalingen in maar, nu moet het goed gaan. Mocht u onverhoopt ergens tegen aan lopen, tips of opmerkingen kunt u altijd kwijt op ons contactformulier 


nieuwe leden organisatie

Afgelopen jaar hebben we afscheid genomen van Dorien van de Lockand, dit jaar hebben we er drie organisatoren bij namelijk; Marsha Vervoort, Marco van Lankvelt en Toine Cissen. Allemaal van harte welkom in ons team.startsloten 2018 lopen goed vol!!


voorbereidingen al in volle gang.

Voor sommigen is het afval maar, wij als organisatie zien hier weer mooie obstakels in. Dus ook deze kom je tegen in de MUDRUN.