informatie

organisatie

De VOW-MUDRUN wordt georganiseerd door een aantal vrijwilligers van voetbalvereniging 

VOW te Zijtaart. Namelijk; Alco Brugmans, Harm van de Ven, John de Wit, Jeroen en Mia van Heesch, Pieterjan van den Elzen, Marco van Lankvelt, Marsha Vervoort, Nicole van Zutphen, Petra van Gorkum, Rob Verbruggen en Toine Cissen. 

Geholpen door bereidheid van enkele bedrijven, EHBO en tal van vrijwilligers, kunnen we onze run houden. Door deze sportieve activiteit voor jong en oud, geven we VOW een financiële ondersteuning die we goed kunnen gebruiken.


Inschrijfgeld

Deelname aan de VOW-MUDRUN kosten:

Voor de jeugd t/m 12 jaar is dit       €  7,50

Voor iedereen van 13 jaar en ouder is dit   €15,00, ook als u als begeleider meeloopt.

Hiervoor kun je de kleine Run ( +- 7km )

of de grote run ( +-11km ) lopen. Bij de eerste drinkpost is de splitsing waar je voor de kleine of de grote ronde kunt kiezen. Dit wirdt aangegeven doormiddel van een bord zoals hier afgebeeld.

Ook is er weer de mogelijkheid om een shirt te bestellen met het VOW-MUDRUN logo, datum en jaar erop. De kosten daarvoor zijn €12,50 per shirt en beschikbaar in de kleuren; Roze, Zwart, Blauw, Groen en Geel. Bij bestelling gewenste (kinder)maat opgeven.

Bij de tickets kunt u deze shirts bestellen en liggen dan 's morgens voor u klaar bij de inschrijftafel. Bij het opgeven van jongeren t/m 12 jaar vragen we ook om een handtekening van een van de ouders. Hieronder ziet u de starttijden waarop gestart kan worden.


starttijden

Let op, dit jaar willen we de fanatiekelingen voorrang geven. Zodat zij ongehinderd het parcours af kunnen leggen. hiervoor zijn de eerste 3 startsloten. Daarna zijn de gezeligheids lopers aan de beurt en kunnen starten in 7 startsloten. En tot slot willen we de jeugd aan het werk zien (met of zonder begeleiding) in de laatste 3 startsloten.

startsloten:

Snelle lopers om 10.00, 10.15, 10.30 en om 10.45 uur.

De Gezelligheidslopers om 11.00, 11.15, 11.30, 11.45, 12.00, 12.15 en om 12.30 uur.

En de jeugd (met begeleiding) om 12.45 en om 13.00 uur.


Na afloop nog even met je maten en de medaille op de foto bij de 'JUST DID IT' banner. Ook is er voldoende gelegenheid voor een hapje en een drankje in de kantine of op het terras.

Heeft u verder nog vragen, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier en we nemen uw vraag zo spoedig mogelijk in behandeling.