informatie

organisatie

De VOW-MUDRUN wordt georganiseerd door 

Stichting VOW-Mudrun te Zijtaart.

Namelijk; Mia van Heesch, Pieterjan van den Elzen, Marco van Lankvelt, Marsha Vervoort, Rob Verbruggen, Toine Cissen, Brenda Arends, Koen Schuurmans, Bart vd Ven, Pieter van Dijk, Tjerk Goossens en Harm vd Ven.

Geholpen door bereidheid van enkele bedrijven, EHBO en tal van vrijwilligers, kunnen we onze run houden. Door deze sportieve activiteit voor jong en oud, geven we VOW een financiële ondersteuning die ze goed kunnen gebruiken.


Inschrijfgeld

Deelname aan de VOW-MUDRUN kosten:

Voor de jeugd t/m 12 jaar is dit €10,00 (excl. service kosten)

Voor iedereen van 13 jaar en ouder is dit €20,00 (excl. service kosten), ook als u als begeleider meeloopt.

Hiervoor kun je de kleine Run ( +- 7km )

of de grote run ( +- 11km ) lopen. Net voorbij de tweede drinkpost is de splitsing waar je voor de kleine of de grote ronde kunt kiezen. Dit wordt aangegeven doormiddel van een bord en dranghekken


starttijden

Snelle lopers om 10.00 en 10.15uur.

De Gezellige lopers om 10.30, 10.45, 11.00, 11.15 en 11.30uur.

En de Familievakken om 12.00, 12.15, 12.30, 12.45 en 13.00 uur.

Ook dit jaar willen we de fanatiekelingen voorrang geven. Zodat zij ongehinderd het parcours af kunnen leggen. Hiervoor zijn de eerste 2 startsloten. Daarna zijn de gezellige lopers aan de beurt en kunnen starten in 5 startsloten. En tot slot willen we de jeugd aan het werk zien (met of zonder begeleiding) in de laatste 5 startsloten.

startsloten:


Aangezien we starten en finischen op het sportpark is er voldoende gelegenheid om je weer op te frissen in een van de daartoe gewezen kleedhokken. Ook is er voldoende gelegenheid voor een hapje en een drankje in de kantine of op het terras om nog even na te keuvelen over de (hopelijk) fantastische run.

Na afloop nog even met je maten en de medaille op de foto bij de 'JUST DID IT' banner.

Heeft u verder nog vragen, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier en we nemen uw vraag zo spoedig mogelijk in behandeling.